Gazipaşa Ortaokulu

WEB https://gazipasaortaokulu19.meb.k12.tr
Adres : Yeniyol Mahallesi Gazipaşa Sokak No 47 ÇORUM
VİZYON : Yöneticilerimiz,öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin güç birliği ile 4 yıl içinde; Atatürk’ün gösterdiği yolda laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, Milli manevi değerlerimize bağlı, bu günü yarının gözleri ile görebilen, Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimseyen, Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Evrensel eğitim–öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine ulaştırmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, insan haklarına saygılı, hür ve bilimsel düşünme gücünü kazanmış,Farklı görüş ,anlayış ve çalışmaları hoşgörüyle karşılayabilen,Bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş ,yetenekli, Bilimsel , teknolojik gelişmeleri takip eden ve bu gelişmelere katkıda bulunan,Türkçe’yi doğru ve etkili bir biçimde kullanabilen, Geçmişine sahip çıkan ,geleceğine güvenle bakabilen öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.40-15:00